Versierd in Alkmaar

Versierd in Alkmaar: sieraden waar iedereen verliefd op wordt!

Van Amsterdam tot Amersfoort, reizigers komen massaal naar Versierd in Alkmaar om unieke sieraden uit te zoeken of een piercing te zetten.

Versierd in Alkmaar: sieraden waar iedereen verliefd op wordt!

De spontane, goedlachse eigenaresse Gabriëlle heeft haar toffe sieradenwinkel Versierd zo ingericht, dat het dichtbij haar als persoon staat. Het is dan ook net alsof je bij een vriendin op bezoek gaat.

Haar collectie spullen is heel vet! Zo vind je er vintage sieraden displays uit Parijs en een toffe exotische lamp met gouden en groene details. Niet te koop helaas, anders had ik ze zeker mee naar huis genomen, maar dat is nou net waarom het een speciale winkel is die een bijzondere sfeer ademt. Het is anders dan een standaard sieradenwinkel, doordat het gedecoreerd is met unieke items.

Versierd in Alkmaar Versierd in Alkmaar

Sieraden uit Parijs

Je ziet de eigenheid van Gabriëlle terug in de collectie armbanden, horloges, kettingen, oorbellen en kaartjes. Ze heeft echt een eigen stijl, van kleurrijk, klassiek tot duurzaam. Alles is met zorg en liefde uitgekozen en wordt uitgetest om er zeker van te zijn dat het van goede kwaliteit is.

Gabriëlle gaat elke zes weken naar Parijs om nieuwe items uit te zoeken. En die kun handpicked goodies kun jij in haar winkel bemachtigen. Ik ging met een hele bijzondere ketting met een wereldbol naar huis, deze past super goed bij wie ik ben als persoon.

Overigens is het ook mogelijk om bij Versierd een piercing te laten zetten. En dat is helemaal niet eng, want bij Gabriëlle en haar team ben je in goede handen! Ontdekken wat voor collectie sieraden je kunt bemachtigen? Check de website van Versierd!

Versierd in Alkmaar Versierd in Alkmaar Versierd in Alkmaar

Openingstijden
maa / 13.00 – 18.00
din & woe & vri / 10.30 – 18.00
don / 10.30 – 21.00
zat / 10.00 – 17.30
zon / 12.00 – 17.00

Adres
Boterstaat 3, 1811 HP in Alkmaar

Nog meer ontdekken in eigen land?
Markthal Rotterdam
Bewust eten bij STAAL in Haarlem
Amerikaanse lekkernijen bij The Blueberry | Hotspot Amersfoort
Hotspot OERWOUD in Den Bosch

Evelyne de JongDeze blogpost werd met passie geschreven door Evelyne! Volg je haar al op Instagram @EvelynedeJong?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.