Samenwerken met TravelGloss

collaborate TravelGloss

TravelGloss is een upcoming online reisplatform met de focus op korte reizen in binnen- en buitenland. We schrijven graag over fijne reisavonturen, mooie vakantie bestemmingen en citytrips. Alles om de wanderlust aan te wakkeren en met de focus op duurzaamheid.

Wie wij inspireren

We richten ons op de doelgroep tussen de 18 en 35 jaar. Young adults die graag via social media (Facebook, Instagram en Youtube) in contact komen met nieuwe reisbestemmingen en inspiratie opdoen via het lezen van blogs en inspirerende content op onze social media kanalen.

Met onze slogan: Wander the world, because if not now. When? streven we ernaar om reisliefhebbers te inspireren om hun horizon te verbreden door middel van reizen in Nederland en ver daar buiten. Met een focus op duurzaam reizen.

Advertentiemogelijkheden

Op TravelGloss zijn er verschillende mogelijkheden op jouw reisonderneming in the spotlight te zetten. We kunnen een review of advertorial maken. Of een barterdeal met je aangaan om lokaal, nationaal of internationaal meer bekendheid te creëren voor jouw bedrijf.

Reviews

Onze gastbloggers schrijven graag over reisproducten, reisgadgets, hotels, reisbestemmingen of Bed & Breakfast. We zullen de review uitgebreid uitlichten op deze website en onze social media kanalen. Waarbij de insteek van het artikel altijd eerlijk en transparant zal zijn.

Barterdeal

In overleg kunnen we afspreken om elkaar te helpen door middel van ruildienst. Mocht je hier interesse in hebben, mail dan even – info [@] travelgloss.eu – om de mogelijkheden te bespreken.

Advertorials

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een advertorial. Onze gastbloggers kunnen een inspirerende tekst schrijven of je kunt zelf bij ons jouw advertorial aanleveren die daarna herschreven wordt in de stijl van TravelGloss.

Waar voldoet een betaalde blogpost aan?

De content van de artikelen voldoet aan de volgende eisen:

  • Minimaal 350 woorden
  • Unieke content
  • Kwalitatief sprekende rechtenvrije foto’s
  • Zowel inspirerend als informerend voor de lezers van TravelGloss
  • Twee uitgaande links maximaal

Zin om samen te werken?

TravelGloss streeft naar succesvolle samenwerkingen. Heb jij een tof product, organiseer je een persreis of wil je een gadget online promoten en wil je samenwerken met gemotiveerde bloggers? Informeer dan nu naar de mogelijkheden! Mail naar info@webenmedia.nl

Disclaimer

Spot je een euroteken bij een blog of artikel, dan is deze gemaakt in samenwerking met een bedrijf. Samenwerkingen zorgen ervoor dat deze blog kan blijven bestaan. We schrijven alleen over onderwerpen die passen bij TravelGloss. Want hier lees je alles over fit- en betaalbaar reizen. Dit om deze blog ‘echt’ te houden en jou te voorzien van informatie en inspiratie waar je echt op zit te wachten.