Onze Globetrotters

Our globetrotters TravelGloss

Welkom bij de pagina waar het allemaal begint. Waar er hard wordt gewerkt om nieuwe plekken te ontdekken in Nederland tot een koninkrijk ver ver weg. De TravelGloss globetrotters wakkeren graag jouw wanderlust aan door het delen van fijne reisavonturen, mooie vakantie bestemmingen, citytrips, reisverhalen en reviews.

We geloven dat je door te reizen dichter bij jezelf komt. Je verlegt je eigen grenzen, leert nieuwe culturen en mensen kennen en vult jouw rugzak met nieuwe ervaringen.

Op TravelGloss willen we jou inspireren om verder te reizen dan je ooit hebt gedaan en laten zien hoe mooi de wereld is. Onze slogan is dan ook: Wander the world, because if not now. When? Uit deze enthousiaste bloggers bestaat Team TravelGloss.

Wie er op TravelGloss schrijft?

Evelyne de Jong - TravelGlossEvelyne de Jong

Founder van TravelGloss, is een 27-jarige International Communication and Media studente met oneindig veel Wanderlust.

Met een Canadese moeder, Nederlandse vader en een oma die bij KLM werkte is reizen met de paplepel ingegoten. In haar dromen reist ze heel Europa door met een Volkswagen busje, vriendlief en haar Shiba Inu hondje. Ze ontdekt het liefste nieuwe (healthy) hotspots, maakt graag wandelingen in de natuur en legt haar bevindingen vast op foto. Naast TravelGloss schrijft ze ook op BlogBosses, want ze vindt het belangrijk dat er meer voor bloggers wordt georganiseerd!

Woonplaats: Leusden, Nederland
Bucketlist: Rondreizen door Europa met Volkswagenbusje, reis door Nieuw-Zeeland en parachute springen!

Desiree DuijndamDesiree Duijndam

Gastblogger op TravelGloss – Met een toeristische achtergrond kan het niet anders dan dat reizen voor Desiree een blijvende verslaving is.

Ze heeft een voorkeur voor cultuur en oudheden en dan met name de verhalen daarachter. Grootste reisverrassing tot nu toe: Marokko. Verliefd op: Egypte.

Dit jaar heeft zij haar droomreis naar Thailand verwezenlijkt, maar er staan nog genoeg bestemmingen op haar bucketlist. Ze gaat nooit op reis zonder notitieblok en fototoestel. Naast gast bloggen op TravelGloss schrijft zij columns, to-do tips en reisverslagen op Seven Dees!

Woonplaats: Den Haag
Bucketlist: Een kastelentocht door Engeland, cultuursnuiven in Iran en flaneren op de boulevard van Nice

Liesbeth Hokke

Gastblogger op TravelGloss – Liesbeth is een geboren levensgenieter, verslaafd aan wintersporten en backpacken. Met haar backpack, camera, Gopro en Lonely Planet ontdekt ze nu al zo’n tien jaar de wereld.

Roadtrips, backpack reizen, een wereldreis en vrijwilligerswerk in het buitenland behoren tot haar reiservaringen. Dagelijks droomt ze van mooie reisjes. Ook snuffelt ze graag rond in reismagazines en op Social Media. Ze kijkt dagelijks naar reisprogramma’s en ziet haar bucketlist gestaag langer worden. Haar reis-avonturen legt ze vast op Instagram onder de naam: miss.worldtraveller.

Woonplaats: Leerdam in een huisje aan de Linge, maar heeft altijd een beetje heimwee naar het gezellige Den Bosch.
Bucketlist: Urenlang treinen met de Trans-Siberië-Express, Wintervakantie in Fins Lapland en op expeditie naar Antarctica.

Lisanne globetrotter TravelGlossLisanne van Dijk

Gastblogger op TravelGloss – Lisanne is een Zeeuwse Utrechter, geboren in Rotterdam en woonachtig in Den Haag, met een oneindig lange wander-list.

Ze houdt ervan om op reis te dwalen en te verdwalen. Dat verdwalen is overigens niet altijd een keuze, want ze heeft naar eigen zeggen het richtingsgevoel van een gebroken kompas en verdwaalt zelfs nog regelmatig in grote winkelketens als de Mediamarkt of Macy’s. Hierdoor komt ze in binnen- en buitenland wel op de meest bijzondere plekken terecht!

Europa en Amerika zijn haar favoriete bestemmingen, met Italië en New England als ultieme favorieten. En hoewel er ieder jaar een aantal steden afgevinkt kunnen worden, blijft haar verlanglijstje met bestemmingen eigenlijk alleen maar groeien. Ze beschrijft haar vakanties op haar blog In case you’re wandering en post op  Instagram onder dezelfde naam.

Woonplaats: Den Haag
Bucketlist: een coast-to-coast roadtrip in Amerika, een safari in Afrika en de Trans-Siberië express. Dream big!

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Zit reizen in jouw bloed? En houd je van bloggen? Jouw enthousiaste verhalen delen we graag op TravelGloss! Meld je aan voor ons team door een berichtje te sturen via Facebook, Instagram of stuur jouw motivatie naar info [@] travelgloss.eu.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.