Our Globetrotters

Welkom bij de pagina waar het allemaal begint. Waar er hard wordt gewerkt om nieuwe plekken te ontdekken in Nederland until a Kingdom Far Far Away. Het TravelGloss team wakkert graag jouw Wanderlust aan door het delen van fijne reisavonturen, mooie vakantie bestemmingen, citytrips, reisverhalen en reviews.

We geloven dat je door te reizen dichter bij jezelf komt. Je verlegt je eigen grenzen, leert nieuwe culturen en mensen kennen en vult jouw rugzak met duizenden nieuwe ervaringen.

Op TravelGloss willen we jou inspireren om verder te reizen dan je ooit hebt gedaan en laten zien hoe mooi de wereld eigenlijk is. Onze slogan is dan ook: Wander the world, because if not now. When? Now let’s meet our team…

Evelyne de JongEvelyne de Jong

Founder of TravelGloss, is een 25-jarige International Communication and Media studente met oneindig veel Wanderlust.

 

Met een Canadese moeder, Nederlandse vader en een oma die bij KLM werkte is reizen met de paplepel ingegoten. In haar dromen reist ze heel Europa door met een Volkswagen busje, vriendlief en husky pup. Ze ontdekt het liefste nieuwe (healthy) hotspots, maakt graag wandelingen in de natuur en legt haar bevindingen vast op film en foto. Naast TravelGloss schrijft ze ook op ButtercupSisters.nl, want stiekem is ze een food fanatic in hart en nieren.

Based in: Amersfoort, Nederland
Bucketlist: Rondreizen door Europa, zwemmen met haaien, reis naar Nieuw-Zeeland en parachute springen

Desiree DuijndamDesiree Duijndam

Guestblogger on TravelGloss, met een toeristische achtergrond kan het niet anders dan dat reizen voor Desiree een blijvende verslaving is.

Ze heeft een voorkeur voor cultuur en oudheden en dan met name de verhalen daarachter. Grootste reisverrassing tot nu toe: Marokko. Verliefd op: Egypte.

Dit jaar heeft zij haar droomreis naar Thailand verwezenlijkt, maar er staan nog genoeg bestemmingen op haar bucketlist. Ze gaat nooit op reis zonder notitieblok en fototoestel. Naast gast bloggen op TravelGloss schrijft zij columns, to-do tips en reisverslagen op Seven Dees!

Based in: Den Haag
Bucketlist: Een kastelentocht door Engeland, cultuursnuiven in Iran en flaneren op de boulevard van Nice

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Zit reizen in jouw bloed? En houd je van bloggen of vloggen? Jouw enthousiaste verhalen delen we graag op TravelGloss! Join our team door een berichtje te sturen via Facebook, Instagram of mail jouw motivatie naar info@travelgloss.eu