Onze Globetrotters

Our globetrotters TravelGloss

Welkom bij de pagina waar het allemaal begint. Waar er hard wordt gewerkt om nieuwe plekken te ontdekken in Nederland tot een koninkrijk ver ver weg. De TravelGloss globetrotters wakkeren graag jouw wanderlust aan door het delen van fijne reisavonturen, mooie vakantie bestemmingen, citytrips, reisverhalen en reviews.

We geloven dat je door te reizen dichter bij jezelf komt. Je verlegt je eigen grenzen, leert nieuwe culturen en mensen kennen en vult jouw rugzak met nieuwe ervaringen.

Op TravelGloss willen we jou inspireren om verder te reizen dan je ooit hebt gedaan en laten zien hoe mooi de wereld is. Onze slogan is dan ook: Wander the world, because if not now. When? Uit deze enthousiaste bloggers bestaat Team TravelGloss.

Wie er op TravelGloss schrijft?

Evelyne de Jong - TravelGlossEvelyne de Jong

Founder van TravelGloss, is een 27-jarige International Communication and Media studente met oneindig veel Wanderlust.

Met een Canadese moeder, Nederlandse vader en een oma die bij KLM werkte is reizen met de paplepel ingegoten. In haar dromen reist ze heel Europa door met een Volkswagen busje, vriendlief en haar Shiba Inu hondje. Ze ontdekt het liefste nieuwe (healthy) hotspots, maakt graag wandelingen in de natuur en legt haar bevindingen vast op foto. Naast TravelGloss schrijft ze ook op BlogBosses, want ze vindt het belangrijk dat er meer voor bloggers wordt georganiseerd!

Woonplaats: Leusden, Nederland
Bucketlist: Rondreizen door Europa met Volkswagenbusje, reis door Nieuw-Zeeland en parachute springen!Liesbeth Hokke

Gastblogger op TravelGloss – Liesbeth is een geboren levensgenieter, verslaafd aan wintersporten en backpacken. Met haar backpack, camera, Gopro en Lonely Planet ontdekt ze nu al zo’n tien jaar de wereld.

Roadtrips, backpack reizen, een wereldreis en vrijwilligerswerk in het buitenland behoren tot haar reiservaringen. Dagelijks droomt ze van mooie reisjes. Ook snuffelt ze graag rond in reismagazines en op Social Media. Ze kijkt dagelijks naar reisprogramma’s en ziet haar bucketlist gestaag langer worden. Haar reis-avonturen legt ze vast op Instagram onder de naam: miss.worldtraveller.

Woonplaats: Leerdam in een huisje aan de Linge, maar heeft altijd een beetje heimwee naar het gezellige Den Bosch.
Bucketlist: Urenlang treinen met de Trans-Siberië-Express, Wintervakantie in Fins Lapland en op expeditie naar Antarctica.