ECHT Alkmaar

ECHT Alkmaar: bewuste hotspot voor goddelijk ontbijt!

Het is buiten 20 graden, het zonnetje schijnt en je bent in Alkmaar. Waar ga je dan heen om een terrasje te pakken? Een paar minuten buiten het centrum heb ik de perfecte plek voor je gevonden: ECHT Alkmaar!

ECHT Alkmaar

Op een zonnige dag in het weekend strijk ik samen met mijn vriend neer op het terras van ECHT Alkmaar. Het zit dichtbij ons hotel en dus hoeven we niet lang te zoeken, voordat we deze fijne plek hebben gevonden.

We hebben deze plek uitgekozen, omdat ze hier met een verantwoorde en bewuste manier met eten en drinken omgaan. Die uitstraling zie je binnen ook terug, waar veel natuurlijke materialen het interieur sieren.

Vooral de statement staircase met blaadjes is een echte eye-cather en de lichte kleurtinten die zijn gebruikt, die geven een rustig en clean gevoel.

ECHT Alkmaar

No artificial stuff

Op de menukaart van ECHT Alkmaar vind je veel regionale en biologische producten. Ook vind je hier geen kunstmatige ingrediënten. Vind ik super fijn, want ik krijg daar altijd maar hoofdpijn van! Nog een pluspunt is dat ze mijn favoriete theesoort op de kaart hebben staan: jasmijnthee! Heerlijk. 

Naast een theetje, nam ik een vers sapje met ananas, mango en limoen. Verrassend lekker. En een ontbijtje met croissantje, gekookt eitje, jam en kaas.

Maar ze hebben nog zoveel meer op de kaart. Zoals vegan key lime pie, acai bowl, buddha bowl (bruine rijst met pinda dressing, gestoomde zalm, avocado, edamame, sesamzaad, koriander, bosui, radijs en komkommer) en courgette beignets (met komkommersalade en limoen- yoghurtsaus). Check ook de meest actuele menukaart van ECHT!

Openingstijden
maa t/m zon / 09.00 – 17.30

Adres
Marktstraat 4,  1811 LG in Alkmaar

Ben jij bij ECHT Alkmaar geweest, laat je dan weten hoe het is geweest?

Evelyne de JongDeze blogpost werd met passie geschreven door Evelyne! Volg je haar al op Instagram @EvelynedeJong?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.