Kanarie Club Amsterdam

Kanarie Club | Hotspot Amsterdam

Ken je de Hallen in Amsterdam? Een inspirerende loods met kleine winkeltjes waar je heerlijk kunt snuffelen tussen hippe designer kleding en sieraden. Het is ook een plek waar je lekker uiteten kunt gaan en je een filmpje kunt pakken. Een van de concepten die in de Hallen is gevestigd is Kanarie Club. Een hub waar je terecht kunt om te (flex)werken, een dansje, voor een cocktail party met je girlfriends, een smakelijke lunch of diner.

Kanarie Club is van alle markten thuis

Kanarie Club in Amsterdam is een uitnodigende plek voor iedereen die houdt van een potje gezelligheid. Ze hebben een bovenverdieping waar je kunt chillen in of naast de pool bar. Beneden kun je neerstrijken aan een tafeltje buiten op het terras, de bar of een van de velen knusse tafeltjes.

De Pool Bar van Kanarie ClubKanarie Club Amsterdam

Van all day breakfast tot dansen in de late avond

Rol je net uit je nest en heb je zin om op te starten met een goede bak koffie en een lekker ontbijtje van kokosyoghurt met granola en vers fruit? Dan kun je bij Kanarie Club al terecht op de meeste dagen vanaf 08:30 uur!

Ben je geen early bird en ga je liever in de middag? Ga dan voor een van de smakelijke vegetarische gerechten met een vers groentesapje ernaast. Wij zijn overigens vooral fan van de pancakes met vers fruit. Die zijn lekker joh en mega vullend!

Kanarie Club beneden verdieping 
Kanarie Club Amsterdam

Openingstijden
maa – don / 08.30 – 23.00
vri / 08.30 – 02.30
zat / 09.30 – 02.30
zon / 09.30 – 23.00

Adres
Bellamyplein 51, ​1053AT in Amsterdam

Nog meer ontdekken in eigen land?
5 Redenen om de 9 straatjes in Amsterdam te bezoeken ❤︎
Amerikaanse lekkernijen bij The Blueberry | Hotspot Amersfoort ❤︎ 
Den Haag: Helemaal het (Noord) einde ❤︎ 
Toerist in eigen land: interessante citytrip Delft! ❤︎ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.