de bucketlist van offroad dog

De bucketlist van globetrotters Offroad Dog

Er is een nieuwe rubriek op TravelGloss waar we heel trots op zijn. Elke twee weken geeft een globetrotter een kijkje in zijn of haar bucketlist. Met als doel dat we jou kunnen inspireren om te reizen naar mooie oorden, zowel in ons kikkerlandje als ver daarbuiten. Deze week krijg je een kijkje in wat het reizigershart van Melanie en Bram sneller laat kloppen.

Let’s meet Offroad Dog

Ken je Bram en Melanie Verheijen al? Bram is 29 en Melanie 27. Ze wonen samen in Deest (in Gelderland) samen met hond Kay en leggen hun avonturen vast op de toffe blog en vlogkanaal OffroadDog.nl. Bram werkt bij Defensie als automonteur en Melanie werkt (nog een paar weken) als taxichauffeur en gaat daarna als fotograaf in Nijmegen aan de slag. Hun liefde voor offroad rijden, plekken geen pad of weg is, brengt ze naar mooie bestemmingen.

Aan de hand van een aantal vragen laten Melanie en Bram zien wat er op hun bucketlist staat en waar hun avonturen hun hebben gebracht.

de bucketlist van offroad dog
Credits: Offroad Dog

1. Wat staat er op dit moment op jullie bucketlist?

Europa offroad trip, Mongol rally, Tweede Wereldoorlog route rijden, Afrika offroad trip en IJsland offroad trip.

2. Als jullie slechts één bestemming uit zouden mogen kiezen, waar zouden jullie dan heen gaan en waarom?

Op dit moment staat de Europa offroad trip bovenaan ons lijstje. Deze reis gaan we als eerste maken, omdat dit het beste te doen is qua uitgaven en dingen die we moeten regelen. Deze reis zullen we waarschijnlijk volgend jaar gaan maken. We zijn nu onze maandelijkse kosten heel erg aan het verlagen en daardoor kunnen we straks veel meer reizen. Deze Europa offroad trip gaat ongeveer 2 tot 3 maanden duren en zal ons in landen als: Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk en België brengen.

3. Welke dingen hebben jullie al van jullie bucketlist af kunnen strepen?

Malediven als huwelijksreis (wie wil dat nou niet!?), Curacao en Andorra offroad trip.

4. Als jullie een ding mogen kiezen, wat is het dan wat alle globetrotters in jullie ogen een keer in hun leven zouden moeten doen?

Een offline vakantie maken. Zonder internet en alleen maar genieten van de natuur. Waar je op dat moment ook zit. Daardoor beleef je zoveel meer!

de bucketlist van offroad dog
Credits: Offroad Dog

5. Welke steden in Nederland hebben jullie hart gestolen en waarom?

Giethoorn, de sfeer is er zo gezellig. We hebben daar echt een dag rondgelopen en er valt zoveel te zien. Veel leuke winkeltjes, maar er is ook mooie natuur. Voor ons is dit een ideale combinatie, omdat we natuurliefhebbers zijn.

6. Hebben jullie nog tips voor andere globetrotters om fit en betaalbaar te reizen?

Ja, zeker! We reizen fit en betaalbaar door met onze eigen auto te reizen en zelf te koken in onze auto. Het reizen doen we met een 4×4, waardoor je bijna overal kunt komen. Ook is het hierdoor makkelijk om wild te kamperen. Dit scheelt weer geld, omdat je niet overal stageld hoeft te betalen. Daarnaast is het zo dat als je er zelf voor kiest om te koken je net als thuis kunt koken. Dit kost ook niet perse meer dan als je thuis zou koken. Plus het is vaak ook een stuk gezonder om niet elke dag uiteten te gaan.

Lijkt het jou net als Offroad Dog ook leuk om meer te vertellen over jouw bucketlist? Stuur dan een mailtje naar info@travelgloss.eu en we nemen contact met jou op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.