Ted's all day brunch Utrecht

Hotspot Utrecht: Ted’s All Day Brunch

Op een zonnige middag in Utrecht loop ik langs de grachten en ontdek ik een super schattige hotspot. Via een stijl trappetje loop je zo naar een van de terras tafeltjes waarbij je uitzicht hebt op het historische hart van de stad. Time to introduce you to Ted’s All Day Brunch. Een van mijn nieuwe favoriete hotspots in het centrum van Utrecht.

Impressie Ted’s UtrechtTed's All Day Brunch Utrecht
Ted's all day brunch

I love Ted’s All Day Brunch

Is het lekker weer dan ga je natuurlijk buiten zitten, maar binnen zitten is ook een feestje. Het interieur is echt gaaf. Hier een daar a touch of green met plantjes aan de muur en uber tof behang. Elk detail lijkt te kloppen. Je voelt er meteen thuis.

Ted's all day brunch Utrecht

I want it all..

Yoghurt met fruit en honeyloops (word je gelijk vrolijk van), eggs Norwegian (gepocheerde eieren met gerookte zalm met hollandaise saus op een croissant) en een sandwich chicken avocado (gegrilde kippendij, avocado, rode ui, chili mayonaise en sla).

Een blik op het menu en het water loopt me in de mond. Het menu is zo uitgebreid dat je hier eigenlijk elke dag in de week wel zou kunnen eten. Ideaal dat je hier de hele dag zou kunnen brunchen vooral als je zo van uitslapen houd als ik.

Openingstijden
maa – din – woe – don – vri – zat – zon / 09.00 – 17.00

Adres
Lichte Gaard 8, 3511 KT in Utrecht

Nog meer ontdekken in eigen land?
5 Redenen om de 9 straatjes in Amsterdam te bezoeken
Amerikaanse lekkernijen bij The Blueberry | Hotspot Amersfoort 
Den Haag: Helemaal het (Noord) einde 
Toerist in eigen land: interessante citytrip Delft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.