Stads-Koffyhuis delft

Stads-Koffyhuis | Hotspot Delft

Als je Stads-Koffyhuis in Delft binnen loopt valt je gelijk iets op. Er prijken namelijk ontzettend veel enorme glimmende bekers op de plank. Speciale bekers om precies te zijn, want deze horecazaak heeft veel prijzen in de wacht gesleept voor z’n heerlijke broodjes. Ook hebben we verhalen gehoord over de lekkere pannenkoeken. Time to put it to the test!

Na een flinke wandeling door de historische binnenstad hebben we reuze trek. Ons maagje rammelt en we besluiten te gaan voor een heerlijke pannenkoek. Het leuke aan de pannenkoeken bij Stads-Koffyhuis is dat het meel voor het beslag uit Delft komt. In dit geval bij de Delftse korenmolen uit 1679 dat een van de oudste nog werkende molens van Nederland is.

Winterpannenkoek

Stads-Koffyhuis delft

Vandaag gaan we voor een geluksmomentje. Even niet aan de carbs denken! We besluiten een winterpannenkoek te bestellen. Dit is een pannenkoek met champignons, ui, gekruide kip in een romige saus met prei en gedroogde tomaten. Die wat betreft ons in alle jaargetijden gegeten kan worden, want hij is werkelijk goddelijk. En kleine salade ernaast zorgt ook voor een fijne afwisseling.

Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een broodje. Bijvoorbeeld broodje Alex dat uitverkoren is om het aller lekkerste broodje van Nederland van de afgelopen 25 jaar te zijn (maisbroodje met biologische runderlende, sinaasappel, magorkaas and more) of broodje Waterrijk (bruine bol met aioli, frittata van spinazie en ei en nog veel meer). Daarnaast hebben ze hier ook lekkere salades, soepjes, quiches, eigerechten en hamburgers. Ook wordt er rekening gehouden met een vegetarisch dieet. Er is dus genoeg keus bij Stads-Koffyhuis! Heb jij enig idee waar jij voor zou gaan? Bekijk het menu hier.

WinterpannenkoekStads-Koffyhuis delft

Openingstijden
maa – din – woe – don – vrij / 09.00 – 20.00
za / 09.00 – 18.00
zo /11.00 – 18:00

Adres
Oude Delft 133, 2611 BE in Delft

Laat hieronder jouw review achter van Stads-Koffyhuis

2 thoughts on “Stads-Koffyhuis | Hotspot Delft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.