son of a croque

Son of a Croque | Hotspot Amersfoort

Bij Son of a Croque in het oude historische centrum van Amersfoort staat de croque centraal. In de volksmond ook wel bekend als een tosti. Het is een warme sandwich dat wordt geroosterd in de gril of oven. Zelf proefden we de croque al eens in België, maar de hype is nu ook naar Amersfoort overgevlogen sinds Sonny’s er is gevestigd.

De croques worden gemaakt van de beste ingrediënten van voornamelijk lokale producten en dat proef je! Bij Sonny’s kun je terecht voor een heerlijk ontbijtje, high tea, lunch, brunch en nog zoveel meer. Het menu varieert van croques met zalm en avocado tot chocolade cookies met nutella. Daarnaast hebben ze lekkere yoghurtjes, soepjes, salades en sweets.

Het leuke aan Sonny’s concept vinden wij dat je bij de muur je eigen croque van de croque scheurkalender af kunt scheuren. Dat geeft zo’n nostalgisch gevoel van die heerlijke scheurkalenders van vroeger waar altijd zo’n quote van de dag op stond. Je kunt hier overigens ook heerlijk buiten zitten op het zonovergoten terras onder genot van bijvoorbeeld een homemade soepje en een muntthee. Wij gingen je al voor.

Openingstijden
maa / 10.30 – 18.00
din – woe – vrij – zat /  09.00 – 18.00
don / 09.00 – 21.00
zon / 10.00 – 17.00

Adres
Arnhemsestraat 2A, 3811 LH in Amersfoort

Laat hieronder jouw review achter van Son of a Croque

Bekijk hier alle hotspots in Amersfoort en stippel jouw route uit!

1 thought on “Son of a Croque | Hotspot Amersfoort

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.