Joia Oudewater

Brasserie Joia | Hotspot Oudewater

Ergens tussen Utrecht en Gouda ligt Oudewater. Het is een knus historisch stadje waar je meteen verliefd op wordt vanwege de gezelligheid, de kleine straatjes en de grachtenpanden. Na een flinke wandeling door de stad kun je neerstrijken bij hotspot: Brasserie Joia dat net vernieuwd is.

Joia zit op een super gezellige locatie en heeft een terras met uitzicht op de grachten en waar je in de zomer wordt voorzien van een flinke lading zon en zuchtje wind. Zet je zonnebril dus maar op en smeer je goed in! Mocht het weer wat ongunstiger zijn, dan niet getreurd. Ook binnen kun je vorstelijk zitten op comfortabele leren stoelen in een relaxte setting.

Sfeerimpressie Brasserie Joia
Joia OudewaterJoia OudewaterJoia Oudewater

Op de menukaart staan veel lekkere gerechtjes voor zowel lunch als diner, waardoor we zelf maar moeilijk kunnen kiezen. We laten ons dus maar leiden door de hardlopers die worden aangeraden, terwijl er om ons heen gerechtjes worden uitgeserveerd, waarvan het water ons in de mond loopt.

Uiteindelijk kiezen we voor een caesar salade met kipdijen, een stolweitje (vrij uitloop ei uit Stolwijk van veenweidegrond), gamba, Romaine sla en Parmezaanse kaas. Geserveerd in een uniek bord met heerlijke dressing en krokant brood. Goddelijk en we denken er stiekem zelfs nog dagelijks aan.

Caesar salade en fijn interieurJoia OudewaterJoia Oudewater

Je kunt natuurlijk ook gaan voor een avocado salade met Pata negra (rauwe hamsoort) en radijs, krokante gamba flatbread of desembrood met bavette (vlees van de flank van de rund) specerijenrub en paddenstoelen. Het klinkt eigenlijk allemaal even lekker. Bekijk het menu zelf maar.

Openingstijden
maa – din / gesloten
woe – don – vrij – zat – zon / 11.00 – 21.30

Adres
Havenstraat 1-2, 3421 BS Oudewater

Laat hieronder jouw review achter van Brasserie Joia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.