Het Wellnest recensie Hulshorst kopie

Prachtig overnachten op de Veluwe bij Bed and Breakfast Het Wellnest

Even tot rust komen. Dat is wat je ervaart als je verblijft in de wonderschone Bed and Breakfast Het Wellnest op de Veluwe. Het prachtige verblijf doet verlangen naar vele weekenden gevuld met liefde en gezelligheid.

Bed and Breakfast Het Wellnest

Op een vrijdagochtend rijd ik samen met mijn vriend Thomas richting Hulshorst. We zijn nog nooit eerder in dit gedeelte van het land geweest en zijn daarom erg nieuwsgierig.

Wanneer we het grindpad van Bed and Breakfast Het Wellnest oprijden zien we een prachtige witte boerderij uit 1744 verschijnen. Ik knijp even in de hand van mijn vriend. Ik ben heel enthousiast en verrast dat we deze avond in zo’n romantisch gebouw mogen slapen.

We bellen aan en worden vriendelijk begroet door eigenaresse Christa. Ze maakt een praatje met ons en we strijken neer in de gezellige woonkamer met een kopje koffie en homemade cheesecake. Christa is in 2011 begonnen met Bed and Breakfast Het Wellnest in IJmuiden en verhuist een aantal jaren later naar Hulshorst om de B&B uit te breiden.

In het huidige verblijf in Hulshorst vind je een comfortabele woonkamer (met openhaard), een sfeervolle ontbijtkamer met verse bloemen en vijf luxe slaapkamers. Er is aan alles gedacht.

Het Wellnest Bed and Breakfast HulshorstWoonkamer Bed and Breakfast Het Wellnest

Uniek verblijf in Hulshorst

Elke kamer is uniek en heeft zijn eigen stijl, omdat we de eerste gasten zijn, krijgen we een uitgebreide tour waarbij we alle kamers bekijken. Er is een kamer met een kingsize bad, een andere kamer beschikt over een jacuzzi en weer een ander heeft een romantische slaapvide.

Onze kamer (Laguna) is de kleinste van allen (20 vierkante meter), maar zeker niet de minste. De kamer dankt haar naam aan de omgeving waar de Bed and Breakfast zich in bevindt. Een waterrijke omgeving vlakbij het Veluwemeer.

In de Laguna heb je uitzicht op de groene binnentuin en slaap je op een heerlijk zacht bed. De kamer is ingericht met frisse kleuren. Witte en rustige blauwe tinten. Ook beschikt de kamer over een eigen badkamer met inloopdouche, wastafeltje en toilet. Daarnaast zijn de muren goed geïsoleerd en kom je daardoor echt tot rust. Het is er heerlijk rustig!

Omgeving

Er is genoeg te beleven in omgeving Hulshorst. Er zijn verschillende historische dorpjes die je kunt bezoeken, je kunt lekker wandelen in de natuur of trek erop uit met de fiets. Ga uit eten in Nunspeet of de omliggende steden Harderwijk, Elburg en Zwolle. Mocht je zin hebben in een ontspanningsweekend, is er ook nog de mogelijkheid om naar sauna en wellness resort Zwaluwhoeve te gaan.

Ontbijt

Het verblijf bij Het Wellnest is zeer speciaal. Zelfs in de ochtend word je verrast met een heerlijk vijf-gangen ontbijt gemaakt van biologische- en streekproducten. Het is een feest voor het oog en smaakt voortreffelijk. We kregen een gezonde smoothie met kokos, apple crumble, homemade tonijnsalade, vers fruit en nog zoveel meer. Echt geweldig om zo wakker te worden.

Slaapkamer Laguna het Wellnest Bed and Breakfast Ontbijt het Wellnest Bed and Breakfast

Ook een nachtje Het Wellnest?

Je vindt Bed and Breakfast Het Wellnest op de Harderwijkerweg 251 in Hulshorst. Een slaapkamer (zoals Laguna) heb je al voor 105 euro doordeweeks en 114 euro per nacht voor twee personen inclusief uitgebreid ontbijt in het weekend. Mocht je willen gaan voor een luxere kamer, dan betaal je iets meer! Kijk voor actuele prijzen en meer informatie op de website van Het Wellnest of op de Facebook pagina.

Eindoordeel

Voor een heerlijk verblijf waar je helemaal tot rust komt en in de watten gelegd wordt wil je verblijven bij Bed and Breakfast het Wellnest. Wordt uitgerust wakker in de luxe kamers en de groene omgeving.

Sfeer / 10
Kamer / 9
Locatie / 9
Ontbijt / 10
Prijs / 9
Totale score / 9,4

Je vindt Het Wellnest hier
Adres / Harderwijkerweg 251, 8077 RE Hulshorst
Website / www.hetwellnest.nl
Facebook / www.facebook.com/HetWellnest

Evelyne de JongDeze blogpost werd met passie geschreven door Evelyne! Volg je haar al op Instagram @EvelynedeJong?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.