Goedkoop oud en nieuw in het buitenland vieren

Goedkoop oud en nieuw in het buitenland vieren? Dat doe je zo!

Wil je in december nog een vliegticket boeken naar het buitenland, om daar oud en nieuw te vieren? Dan kun je wel eens voor een teleurstelling komen te staan. Veel vliegtickets zijn al vergeven of erg duur. Met deze tips kun je alsnog goedkoop oud en nieuw in het buitenland vieren.

Goedkoop oud en nieuw in het buitenland vieren?

1. Pak de auto!

Met de auto ben je in mum van tijd over over de grens. Naar België bijvoorbeeld. In de winter worden diverse steden in België omgetoverd tot een magisch winterwonderland. Zo ook in Gent. Er is een kerstmarkt, ijspiste en een reuzenrad. Het pittoreske stadje biedt gezelligheid en knusheid met oud en nieuw. Ga voor een onvergetelijke ervaring en aanschouw de gratis vuurwerkshow in de binnenstad.

2. Boek een treinticket

Ga je de andere kant van Europa op, dan kom je in Duitsland uit. In iets meer dan twee uur ben je al met de trein in Düsseldorf. De stad staat om z’n bruisende uitgaansleven bekend. Vanaf rivier de Rijn kun je het vuurwerkspektakel met duizenden anderen aanschouwen.

Of ga met de trein naar Aken. Vanaf de Aachen Lousberg, een heuvel van 264 meter hoog, heb je prachtig uitzicht over de stad, terwijl deze verlicht wordt door het vuurwerk. Waar boek je? Via NS International zijn er verschillende tickets voor je beschikbaar!

Boek nu je eerste overnachting met korting!
Voor een heerlijke overnachting, bij iemand thuis, verblijf je bij Airbnb.nl
www.airbnb.nl/c/evelyned54

3. Overnachten net buiten het centrum

Ga je met de auto, dan is het ideaal om een overnachtingsplek te zoeken buiten het centrum. De kans is groter dat er nog kamers beschikbaar zijn en daarnaast zijn ze vaker ook een stuk betaalbaarder dan een hotel of bed & breakfast in het centrum. Overweeg je om een overnaching via  Airbnb.nl te boeken, dan mag ik je ook nog eens een leuke korting geven!

Heb jij nog tips om goedkoop oud en nieuw te vieren in het buitenland? Laat ze dan hieronder achter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.