De bucketlist van Jamie - Kaapstad

De bucketlist van blogger Jamie van Adventurous Childs

Elke twee weken krijg jij een kijkje in het leven van een wereldreiziger aan de hand van bucketlist vragen. Met als doel om jou te kunnen inspireren om te reizen naar plekken die je wellicht nog niet kende. Deze week lees je meer over de bucketlist van blogger Jamie van Adventurous Childs.

De bucketlist van blogger Jamie van Adventurous Childs

“Mijn naam is Jamie, 24 jaar jong en ik kom uit de omgeving van Eindhoven uit het mooie Brabant. Ik werkte als Webdesigner bij een bedrijf in Eindhoven maar per 1 januari 2017 heb ik ontslag genomen. Ik heb besloten om te doen wat ik het aller liefste doe en dat is fotograferen en bloggen op Adventurous Childs. En wow wat vind ik deze stap dit spannend!”

De bucketlist van Jamie - Lissabon
Copyright Jamie de Leeuw

1. Wat staat er op dit moment op jouw bucketlist?

“IJsland, Jordanië, Marrokko, Lapland, Amerika, Canada en zo kan ik eigenlijk wel even doorgaan. Ieder land en continent heeft haar eigen charmes. Ook zou ik super graag alle hoofdsteden van Europa bezoeken.”

2. Als je slechts één bestemming uit zou mogen kiezen, waar zou je dan heen gaan en waarom?

“Een roadtrip door IJsland staat al jaren stipt op nummer één. Waarom? Ik ben dol op ruige landschappen, ongerepte natuur en het noorderlicht wil ik ook super graag zien.”

De bucketlist van Jamie -Zuid-Afrika
Copyright Jamie de Leeuw

3. Welke dingen heb je al van de bucketlist af kunnen strepen?

“Laatst heb ik samen met Sjoerd (mijn vriend) een roadtrip door Zuid-Afrika gedaan en de tuin route gereden. In één woord wauw! En een roadtrip in een VW busje, wat een gevoel van vrijheid ervaar je dan.”

Lees ook de bucketlist van globetrotter Patricia!

4. Als je een ding mag kiezen, wat is het dan wat alle globetrotters in jouw ogen een keer in hun leven zouden moeten doen?

“Een roadtrip maken! En dan natuurlijk wel in een VW busje voor het ultieme roadtrip gevoel. Al is het door Europa, het is echt geweldig om te doen.”

De bucketlist van Jamie - Roadtrip VW busje
Copyright Jamie de Leeuw

5. Welke steden in Nederland hebben jouw hart gestolen en waarom?

“Toch wel mijn stadje Eindhoven. Omdat iedereen Eindhoven onderschat en het nog een underdog is. Eindhoven heeft mega veel te bieden qua leuke winkels, hotspots maar ook qua technologie – Hallo, slimste regio van Nederland! -. Plus de mensen hier zijn gewoon ‘kei gezellig’ en gastvrij. Psssttt ik ben bezig met een nieuwe project om mijn stad nog meer op de kaart te zetten namelijk Eindhoven City guide.”

6. Heb je nog tips voor andere globetrotters om fit en betaalbaar te reizen?

“Ik zou zeggen spaar voor je reizen, maar bespaar niet te veel op de reis. Als je iets super graag wilt doen zou ik het niet doen omdat je het net te duur vind (of het moet wel echt mega duur zijn). Zo heb ik bijvoorbeeld gebungeejumpt in Zuid-Afrika van de hoogste brug en ben zo blij dat ik dat gewoon heb gedaan. Anders had ik denk ik nu toch wel spijt gehad!”

Lijkt het jou, net als Jamie, ook tof om te vertellen over wat er op jouw bucketlist staat? Stuur dan een mailtje naar info@travelgloss.eu en we nemen contact met jou op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.