Lunch & Borrel Amersfoort

Lunch en Borrel Amersfoort: voor elke vrijmibo!

Yes! Ik ben weer op verkenningstocht geweest in Amersfoort. Ontsnap aan de drukte van de stad en gun jezelf een momentje van rust en blijheid. Bij Lunch & Borrel geniet je in een relaxte setting van rijk belegde mini broodjes, warme- en koude borrelhapjes en een drankje. Ideaal voor elke vijmibo, of elke andere dag dat je zin hebt om een hapje en drankje te doen!

Lunch & Borrel Amersfoort: voor elke vrijmibo!

Midden in de historische binnenstad vind je hotspot Lunch & Borrel. Wie de Langestraat kent, kent de wegen naar de velen pleintjes van Amersfoort. Maar heb je de weg naar het Mooierplein al gevonden?

Op het Mooierplein, waar steeds meer leuke zaken zich vestigen, is deze toffe ontbijt- en lunchroom gevestigd. Als je aan komt lopen herken je Lunch & Borrel meteen. Het vrolijke open pand heeft een zonovergoten terras waar je gelijk wil neerstrijken.

Lunch & Borrel Amersfoort

Ook binnen heeft eigenaresse Nina een relaxte open ruimte gecreëerd waar je rustig een spelletje kunt spelen onder het genot van mini broodjes of borrel hapjes. Denk aan warme gehaktballetjes, blokjes kaas of mini pizza’s.

Of ga voor een mini homemade speltbroodje met ossenworst of zuurdesembroodje met zalm en roomkaas. De keuze is er reuze. Het leuke aan het concept is dan ook dat je niet gebonden bent aan een bepaald soort broodje, maar juist lekker kunt gaan variëren. Eigenlijk tapas, alleen dan net even wat anders!

Lunch & Borrel Amersfoort

Ook voor de zoetekauw..

Daarnaast kun je hier ook genieten van zelfgemaakte zoete lekkernijen zoals brownies en kokosmakrons van Dr. Chocolate, dat schuin tegenover Lunch & Borrel is gevestigd. Er wordt bij Lunch & Borrel veel met ambachtelijke en lokale producten gewerkt en dat proef je zeker. Kakelvers en stuk voor stuk lekker.

Heerlijk, want in plaats van je te beperken tot een item van de menukaart, kun je hier meerdere snacks kiezen die je lekker lijkt.

Ik kon niet kiezen en nam vier (!) verschillende mini broodjes, een mini gehaktballetje en deelde een kokosmakron onder het genot van een glas verse jus en verse muntthee. Heerlijk, want in plaats van je te beperken tot een item van de menukaart, kun je hier meerdere snacks kiezen. En dat is eigenlijk wel zo makkelijk. Sinds kort is het ook mogelijk om hier te bestellen voor thuis en een hapje in de avond te eten! Ik zeg doen!

Openingstijden
maa en din / gesloten
woe / 11.00 – 17.00
don t/m zat / 11.00 – 20.00
zon / 11.00 – 17.00

Adres
Mooierstraat 61-63, 3811EB in Amersfoort

Ben jij bij Lunch & Borrel in Amersfoort geweest, laat je dan weten hoe het was?

Evelyne de JongDeze blogpost werd met passie geschreven door Evelyne! Volg je haar al op Instagram @EvelynedeJong?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.