Pistache Cafe

De leukste hotspots van Den Haag? Bezoek ze in de Prinsestraat!

Den Haag is een plek waar we graag komen en dan met name in de Prinsestraat. Hier zitten echt zoveel hotspots dat het zonde zou zijn om het over te slaan. Zo kun je er heerlijke homemade bagels eten bij Collectiv van Budapest Bagels, lekkere patatjes eten bij Friet District en een gezonde lekkernij nuttigen bij Pistache Café. Lees snel verder om te lezen wat er allemaal in de Prinsestraat in Den Haag te ontdekken valt.

Collectiv.

Collectiv Den Haag

Collectiv.
Prinsestraat 3

Houd je van bagels en in het specifiek van homemade bagels? Ga dan zeker langs bij Collectiv. Ook hebben ze hier uitstekende koffie. Doe wel even je oogkleppen op als je hier binnenloopt. Het is namelijk een winkel en lunchtoko in een. Talloze designers verkopen hier hun spulletjes en daar word menig mens hebberig van.

Friet District
Prinsestraat 73

Niet omdat het moet, maar omdat het kan. The best fries in town misschien wel? Friet District bewijst in ieder geval dat zij een unieke ‘cafetaria’ zijn met heerlijke frietjes en andere snacks. Tast toe!

ShoppingPrince

Shopping Prince Den Haag

ShoppingPrince
Prinsestraat 112

ShoppingPrince is een super gave conceptstore in de Prinsestraat. Hun collectie bestaat uit allerlei eerlijke en duurzame producten met een mooi verhaal. Zo verkopen ze hier bijvoorbeeld het merk Kromkommer. Dat soepen maakt van groenten die niet in de supermarkt terecht komen, omdat ze niet ‘mooi’ genoeg zijn. Daarnaast verkopen ze nog veel meer duurzame, eerlijke en verantwoorde producten met een verhaal zoals bijvoorbeeld Hoppathee en Dropwafels.

Koffiebranderij BOON
Prinsestraat 114

Loop je hier binnen dan verander je van heilig boontje tot een koffie kenner. Loop bij Koffiebranderij BOON de heerlijke koffiegeur tegemoet en leer ook nog eens wat over dat de ene boon niet de andere boon is. Ga hier langs voor een heerlijke bak pleur, een shot espresso of neem de boontjes mee naar huis. We hebben gehoord dat je hier elke eerste zaterdag van de maand een ‘openbare branding’ bij kan wonen. Dus als je een keer op zaterdag gaat.. Don’t forget to drop by!

Bøg
Prinsestraat 130

Fijne stek die voor ons hoog op de we-still-want-to-do list staat. Zo zien we op Instagram vaak foto’s voorbij komen van pareltjes van gerechten. Ze werken hier overigens ook met duurzame en biologisch producten en dat kunnen we zeker waarderen!

Pistache Café

Pistache Cafe

Pistache Café
Prinsestraat 134

Heb je net een wandelingetje gemaakt door de Paleistuin strijk dan even neer bij het uber hippe Pistache. Bestel hier een lekker en bewust taartje, heerlijk belegd broodje of rijk gevulde salade. Zonder lege maag ga jij zeker niet naar huis!

We zijn nieuwsgierig naar jouw favoriete plek in Den Haag. Leave a comment below.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.