Amsterdam

3x Healthy hotspots Amsterdam

In onze hoofdstad is altijd wat te beleven. Vette hotspots knallen als paddenstoelen de grond uit. Ook de gezonde hotspots blijven in opkomst. Zo hebben we in en rondom de negen straatjes drie hele toffe plekjes gespot: Pluk Amsterdam, The Cold Pressed Juicery en Brix. Je kunt bij deze pareltjes onder ander genieten van smeuïge croques, verse smoothies, diverse zoete lekkernijen, American pancakes en yoghurtjes.

Pluk Amsterdam

Pluk Amsterdam

PLUK AMSTERDAM
Reestraat 19

Een hotspot waar wij al veel goeds over hebben gehoord is Pluk Amsterdam. Bij binnenkomst werden we verrast door de open uitstraling van het pand. Er is veel gebruik gemaakt van wit, kleurrijke bloemetjes, verse producten en vrolijk personeel. Boven op het balkonnetje kun je heerlijk genieten van een hapje en drankje. Mits je je in kunt houden om langs alle leuke spulletjes te lopen. Reserveer wel even een tafeltje om zeker te zijn van een plekje.

The Cold Pressed Juicery

The Cold Pressed Juicery Amsterdam

THE COLD PRESSED JUICERY
Nieuwe Passeerdersstraat 12

100 procent organic. Daar houden we van! Bij The Cold Pressed Juicery kun je terecht voor pure en verse sapjes, smoothies, power shots en detox juices. Van ‘The Glow’ tot ‘The Pick-Me-Up’, je raakt niet uitgekeken op deze gezonde traktatie. Mocht je trek hebben dan kun je hier ook terecht voor een heerlijk treat bestaande uit suikervrije lekkernijen, wraps en snacks.

BRIX Amsterdam

Healthy Hotspot Brix Amsterdam

BRIX
Wolvenstraat 16

Je loopt er bijna langs, totdat je ziet dat er hier een hele leuke hotspot verstopt zit. Brix zit in een langwerpig pand dat opgesplitst is in twee delen. Je kunt aan beide kanten zitten. Aan de ene kant kun je door een glazen plafond naar buiten turen en aan de andere kant zit je in een knusse en creatieve setting. Een gezellige hotspot waar je terecht kunt voor onder andere originele smoothies en broodjes.

Ken jij nog meer toffe hotspots in Amsterdam? Laat je tips dan hieronder achter!

1 thought on “3x Healthy hotspots Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.