Schiphol

Vliegen vanaf Schiphol? Zo dood je de tijd!

Voor mij begint de (vlieg)vakantie pas echt wanneer ik op Schiphol Airport door de douanecontrole heen ben. Omdat je ruim voor vertrek op de luchthaven aanwezig dient te zijn is er genoeg tijd om vliegveld Schiphol te verkennen. Heb je trek in een kop koffie of wil je liever nog even shoppen? Ik laat zien hoe je de (wacht)tijd op Schiphol airport het beste door kunt brengen.

Eten & Drinken op Schiphol

Heb je een vroege vlucht op de planning staan, trek dan gelijk een sprintje naar Starbucks. Coffee will do the the job! Bij Starbucks kun je in de vroege ochtenduren genieten van een bakkie op relaxte banken. Heb je trek? Haal dan een goed belegd broodje, stuk fruit of smoothie bij La Place, Hema of Albert Heijn. Voor nu of voor onderweg.

Op een later moment van de dag moet je zeker even langs Bubbles Seafood & Wine Bar lopen. Waar je je ogen uitkijkt vanwege de prachtige geëtaleerde wijnflessen. Iets verderop vind je Café Chocolat. Waar het water je in de mond loopt. Heb je zin in iets lekkers voor in het vliegtuig, dan ben je hier aan het juiste adres!

Shop till you drop

Je kunt ook fijn winkelen op Schiphol. Zo vind je er kleding van diverse bekende merken, zonnebrillen, sieraden, delicatessen en elektronica. Houd je van lezen? Scoor dan een tof leesboek, interessante travelguide of tijdschrift bij News & Books.

Ben je iets vergeten voor je dagelijkse verzorging? Vergeet dan niet langs Perfumes & Cosmetics te lopen. Daar hebben ze naast lekkere geurtjes en hippe make-up, ook mini douchegel, tandpasta of make-up remover. Wil je zeker weten dat je niks vergeten bent te pakken? Raadpleeg dan nog even de inpak checklist.

Schiphol Airport

Nog even tot rust komen

Ben je na al het sjouwen van je spullen moe geworden en zoek je een plekje om tot rust te komen? Strijk dan neer op een van de vele bankjes en stoelen. Ook op die manier is het heerlijk om de tijd te doden voordat je in het vliegtuig stapt. Zet nog even de WIFI aan. Check je e-mail of lees tips door over je bestemming en voordat je het weet, kun je al boarden. Time flies, when you’re having fun!

 Desiree DuijndamDeze blogpost werd met passie geschreven door DesireeLees op Seven Dees meer over Desiree’s passie voor reizen. 

 

Nog meer ontdekken in eigen land?
OERWOUD | Hotspot Den Bosch ❤︎
Bewust eten bij STAAL | Hotspot Haarlem ❤︎
Amerikaanse lekkernijen bij The Blueberry | Hotspot Amersfoort ❤︎

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.