Vakantiehuis met hond Dat willen we toch allemaal? 2

Vakantiehuis met hond: Dat willen we toch allemaal?

Psst… Mag ik je een geheimpje verklappen? Stiekem wil ik al heel lang een hond. Het lijkt mij geweldig om samen met een fluffy viervoeter op avontuur te gaan in een busje en de wereld te ontdekken. Land voor land. Helaas blijft het voor nu bij dromen. Ik heb nog geen hond, maar hoe tof zou het zijn om mijn passie voor honden te combineren met mijn liefde voor reizen? In samenwerking met HomeToGo mag ik jou inspireren om een overnachting te boeken met hond. Dan sla je gelijk twee vliegen in een klap. Ben jij ook gek op honden? Dan wil je vast, net als ik, een overnachting bij een vakantiehuis met hond boeken.

Vakantiehuis met hond: Dat willen we toch allemaal?


Labradors knuffelen in Portugal
/ €33 euro per nacht 

Dit vakantiehuis in de regio Braga in Portugal heeft twee lieve honden die wachten om door jou geknuffeld te worden. Het huis bevindt zich 32 kilometer van de dichtstbijzijnde stad, maar is van alle gemakken voorzien. Er is plek genoeg voor jou en drie vrienden. Je kunt lekker badderen in het grote zwembad, er is een prachtige tuin, twee mooie terrassen en kilometers land waar je met de vierpotige vrienden op ontdekkingstocht kunt gaan.

Vakantiehuis met hond Dat willen we toch allemaal?
Copyright: TripAdvisor

Zei iemand: “Huskies in Zweden?”€102 euro per nacht

Ga je naar Zweden (Krokom) dan wil je zeker bij dit bijzondere vakantiehuis blijven slapen! In het fantastische landschap spot je maar liefst 10 schattige huskies die niet kunnen wachten om er met jou op uit te gaan. Ben je avontuurlijk ingesteld, dan is dit vakantiehuis perfect voor jou. Bezoek het nabijgelegen meer ‘Storsjön’ te voet of neem de hondenslee.

Vakantiehuis met hond Dat willen we toch allemaal?
Copyright: TripAdvisor

Erop uit met Beagle Hash in India€41 euro per nacht

Ben jij net zo’n fan van wandelen als Beagles? Dan ben je bij de Polaroid Home, met vier slaapkamers, aan het juiste adres. Ga samen met Beagle ‘Hash’ op avontuur in de prachtige stad Bangalore in India. Een unieke ervaring als je het mij vraagt. En ook als je van katten houd, dan is dit de plek waar je wil verblijven! Mr. Flash komt maar al te graag om je warme schoot zitten.

Evelyne de JongDeze blogpost werd in samenwerking met HomeToGo met passie geschreven door Evelyne! Volg je haar al op Instagram @EvelynedeJong?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.