KOEKWAUS Den Bosch

KOEKWAUS | Hotspot Den Bosch

Woonaccessoires, kleding, sieraden, accessoires en stationery. KOEKWAUS is een schattige winkel in Den Bosch die we tijdens een wandeling door de binnenstad ontdekken. De winkel hangt vol met leuke spulletjes. Spullen waarmee je jouw garderobe en ook huis opleukt.

Dit is KOEKWAUS

De hotspot KOEKWAUS wordt gerund door twee zussen. Marlou en Laura. Als je binnen loopt voel je die vibe ook. Er is een gezellige sfeer gecreëerd waar je je meteen thuis voelt. Alsof je op de koffie gaat bij familie of vrienden.

Waar je ook kijkt zie je toffe spulletjes waarmee je je huis wil vullen. Hippe kussentjes, fijne make-up, kleding met leuke motieven en bijzondere sieraden. We weten zeker dat als je sip de winkel in loopt, dat je naar buiten komt met een grijns van oor tot oor (en wellicht ook met een tas vol mooi spullen).

Every day giftshopping

Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor jezelf of voor een ander, bij KOEKWAUS slaag je sowieso. Elk bezoek voelt aan als een feestje en voor elke feestdag is wel een passend pakje te vinden. Voor te gekke, hippe en toffe spulletjes ben je bij KOEKWAUS aan het juiste adres!

KOEKWAUS Den Bosch

Openingstijden
maa / gesloten
din – vri / 10.00 – 18.00
zat / 10.00 – 17.00
zon / 12.00 – 17.00

Adres
Vughterstraat 19, Den Bosch

Nog meer ontdekken in eigen land?
Markthal Rotterdam ❤︎
Amerikaanse lekkernijen bij The Blueberry | Hotspot Amersfoort ❤︎ 
Bewust eten bij STAAL in Haarlem ❤︎ 
Hotspot OERWOUD in Den Bosch ❤︎ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.