Klein Berlijn Apeldoorn

Klein Berlijn Apeldoorn: bewuste hotspot

Let jij ook steeds meer op wat je eet? Het is in ieder geval zo dat ik zelf steeds bewuster word wat ik binnen krijg en hoe het eten geproduceerd wordt. Hoe fijn is het dan ook als je hotspot tegenkomt in Apeldoorn waarbij je ongestoord kunt genieten, zonder de hele tijd maar bewust te hoeven zijn van wat je eet? Ik stel hotspot Klein Berlijn even aan je voor!

Klein Berlijn Apeldoorn: bewuste hotspot

Heerlijk zo’n dagje uit naar een andere stad. En het leukste is dan ook om als foodie de hipste plekjes te gaan ontdekken. Om op zoek te gaan naar de echte pareltjes. En dit is er eentje hoor. Ik kon het niet laten om het met jullie te delen.

Net buiten het centrum van Apeldoorn vind je Klein Berlijn. Een fijn bedrijf dat rekening houdt met jou en slim inspeelt op de huidige food trends. Ze bieden namelijk heel veel lactosevrije, glutenvrije, suikervrije en vegetarische gerechten aan. Daarnaast worden er veel groenten gebruikt uit eigen groentetuin, waar het eten wordt geteeld zonder gif en kunstmest.

Op het huidige lunchmenu vind je onder andere: Poke bowl, kabeljauw burger,  pitta falafel, lekkere soepjes, goddelijke salades en salades die je helemaal zelf kunt samenstellen. Tipje: Elke maandag kun je na 15:00 uur salades met 35% korting betellen!

Klein Berlijn Apeldoorn

Openingstijden
maa t/m woe / 11.00 – 18.00
din / gesloten
don t/m zon / 11.00 – 23.00

Adres
Hoofdstraat 34, 7311 KC in Apeldoorn

Ben jij bij Klein Berlijn in Apeldoorn geweest, laat je dan weten hoe het is geweest?

Evelyne de JongDeze blogpost werd met passie geschreven door Evelyne! Volg je haar al op Instagram @EvelynedeJong?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.