husky café in Maleisië

Hondenliefhebber? Check dit husky café in Maleisië!

Soms ontdek je speciale hotspots, die je wel moet delen met de rest van de wereld. Veel te leuk om verborgen te houden. En dat is ook het geval met deze hotspot. Er is namelijk een husky café in Maleisië waar je met trouwe viervoeters kunt knuffelen!

Hondenliefhebber? Check dit husky café in Maleisië!

Malacca, Melaka of Malakka, het is maar net hoe je het wil noemen, is een historische stad aan de westkust van het schiereiland van Maleisië. De afgelopen jaren is het een populaire bestemming geworden onder toeristen.

husky café in Maleisië

Naast dat de stad op de UNESCO erfgoedlijst staat, vind je in de stad een multiculturele samenleving, goddelijk eten en prachtige architectuur. Ook vind je er het oudste Nederlandse gebouw in Azië en een heus husky café. Pretty awesome dus en echt een toffe bestemming.

husky café in Maleisië

Meer dan 20 huskies

Waah.. Stel je voor dat je bij The Huskitory binnen stapt en er 20 enthousiaste, fluffy honden op je zitten te wachten. En dat je op verschillende tijden op de dag samen met de honden buiten kunt spelen en de rest van de tijd lekker met de huskies kunt knuffelen.. Wat ons betreft een heerlijk vooruitzicht. Zeg nou zelf. Wie wil dat niet?

Adres / The Huskitory
27 Jalan Taman Asean, Melaka 75250, Maleisië

Ken je nog meer bijzondere hotspots in het buitenland? Deel ze dan hieronder voor jouw mede-reizigers!

Evelyne de JongDeze blogpost werd met passie geschreven door Evelyne met foto’s van Olivia! Volg Evelyne ook op Instagram @EvelynedeJong.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.