Fenix Food Factory Rotterdam

Fenix Food Factory: toffe havenloods met uitzicht op de nieuwe Maas

Rotterdam is een stad waar ik niet vaak kom, maar wel heel graag ben. Het is een bruisende plek waar je uren rond kunt struinen. Ken je de havenloods Fenix Food Factory al? Hier komen food en fun samen!

Fenix Food Factory

Een tijdje geleden nam blogger Vyella mij mee op tour door Rotterdam. Aangezien zij de stad op haar duimpje kent, weet zij de leukste plekjes te vinden. We kwamen uit bij Fenix Food Factory, dat vlakbij de Erasmusbrug zit.

In de eerste instantie wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar toen ik eenmaal binnen was, ontdekte ik dat de havenloods is opgepimpt tot een heuse hotspot. Het leuke aan deze plek is dat je er allemaal kleine winkeltjes en eetgelegenheden vindt, die samen een gezellig geheel vormen.

Zowel binnen als buiten zijn er genoeg tafeltjes om neer te strijken met een drankje en hapje. Buiten heb je zelfs zicht op de nieuwe Maas, Rijnhaven en op Hotel New York!

#Foodporn

In het pand vind je Meneer Tanger waar je heerlijke Marrokkaanse tapas, kruiden, noten, olijven en olijfolie kunt scoren (ook voor thuis!). Er is een groeteman, De Westlandse Tuin, waar je de beste seizoensproducten kunt krijgen, maar je vindt er ook Jordy’s Bakery. Waar je ambachtelijk bereide broden kunt halen bij een no-nonsense bakker. Of ga langs bij de jongste stadsbrouwerij van Rotterdam: Kaapse Brouwers.

Fenix Food Factory Rotterdam
Openingstijden
maa / gesloten
din t/m zat / 10.00 – 23.00
zon / 12.00 – 23.00

Adres
Veerlaan 19D, 3072AN in Rotterdam

Ben jij bij Fenix Food Factory geweest, laat je dan weten hoe het is geweest?

Evelyne de JongDeze blogpost werd met passie geschreven door Evelyne! Volg je haar al op Instagram @EvelynedeJong?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.