collaborate TravelGloss

Samenwerken met TravelGloss

TravelGloss is een upcoming online reisplatform met de focus op reisjes in binnen- en buitenland. Zo schrijven en filmen we graag over fijne reisavonturen, mooie vakantie bestemmingen, citytrips en reviews. Alles om de wanderlust aan te wakkeren.

We richten ons op de doelgroep tussen de 18 en 35 jaar. Young adults die graag via social media (Facebook, Instagram en Youtube) in contact komen met nieuwe reisbestemmingen en inspiratie opdoen via het lezen van blogs en door het bekijken van video’s en inspirerende content op onze social media kanalen.

Met onze slogan: Wander the world, because if not now. When? trachten we reisliefhebbers te inspireren om hun horizon te verbreden door middel van reizen in Nederland en ver daar buiten met een focus op betaalbaar en fit reizen.

Advertentie mogelijkheden

Op TravelGloss zijn er verschillende mogelijkheden op jouw bedrijf in the spotlight te zetten. Er zijn diverse manieren om dit te doen: reviews, advertorials en winacties zowel op internationaal, landelijk of lokaal niveau.

Reviews
Onze gastbloggers staan klaar voor jou om producten, gadgets, hotels, reizen of bestemming te reviewen. We zullen de review uitgebreid uitlichten op travelgloss.eu en social media kanalen. Waarbij de insteek van het artikel altijd positief en eerlijk zal zijn.

Barterdeal
In overleg kunnen we afspreken om elkaar te helpen door middel van ruildienst. Mocht je hier interesse in hebben, mail dan even (info@travelgloss.eu) om de mogelijkheden te bespreken.

Advertorials
Er zijn verschillende mogelijkheden voor een advertorial. Onze gastbloggers kunnen een inspirerende tekst schrijven (€75, – exclusief BTW) of je kunt zelf bij ons jouw advertorial aanleveren  (€75, – exclusief BTW).

De content van de artikelen voldoet aan de volgende eisen:

  • Minimaal 300 woorden
  • Unieke content
  • Kwalitatief sprekende rechtenvrije foto’s
  • Zowel inspirerend als informerend voor de lezers van TravelGloss
  • Twee of drie uitgaande links maximaal

Winacties
Wil je je product, bestemming of hotel onder de aandacht brengen door middel van een winactie? Tof! Daar wordt menig reisfanaat blij van. De weg te geven producten verloten wij graag vanaf een waarde van €50, -. Hiervoor vragen wij een vergoeding van (€50, – exclusief BTW).

We werken graag samen met jouw bedrijf!

TravelGloss streeft naar succesvolle samenwerkingen. Heb jij een tof product, winactie, persreis of wil je een gadget online promoten en wil je daarnaast samenwerken met gemotiveerde bloggers? Wacht dan niet langer en informeer nu naar de diverse mogelijkheden. Mail naar info@travelgloss.eu voor de perskit of vul onderstaand contactformulier in.

Samenwerkingen (2018)
Citymarketing Arnhem
‘De bucketlist van’ waarin diverse bloggers hun bucketlist delen
Jan Doets
Citymarketing Amersfoort

Samenwerkingen (2017)
Citymarketing Haarlemmermeer
Citymarketing Tilburg
FreakyGlasses
Brasserie Joia
Citymarketing Amersfoort