Canada Reisglossy van Jan Doets

Dit is waarom je nu naar Canada en Amerika wil!

Beren spotten, op zoek gaan naar het Noorderlicht, Jeeptour door de Canyons of fietsen over de Golden Gate Bridge. De mogelijkheden om Canada en Amerika te ontdekken zijn eindeloos en intrigerend. Het zijn wellicht bestemmingen waar je zelf nog nooit eerder aan hebt gedacht, maar we vinden het hoog tijd om jouw bucketlist een stukje langer te maken! Durf je het aan?

Gratis inspiratie door de reisglossy van Jan Doets

Met een passie voor reizen kom je nog eens ergens. Zo brengt jouw reisliefde je misschien wel naar Amerika en Canada. Twee prachtige landen waar veel te ontdekken valt. Serene natuur, imposante architectuur, wonderschone wildlife en vergeet zeker de vriendelijke bewoners niet.

Er zijn veel bijzondere locaties die je kunt bezoeken. En laat er nu net een mogelijkheid zijn om te ontdekken wat allemaal. De prachtige gratis reisglossy van reisbureau Jan Doets heeft voor jou de meest bijzondere bestemmingen op een rijtje gezet! Aan de hand van mooie foto’s en unieke verhalen nemen ze jou mee op reis.

Deze highlight wil je niet missen

Terwijl we door de 148 pagina’s bladeren, vallen meerdere activiteiten ons op. Onze nieuwsgierigheid is gewekt. We leren over route 66 in Amerika. Op de beroemde eindeloze route kom je verlaten dorpjes tegen en het geeft het echte Amerika gevoel weer. Het lijkt ons een toffe route om te ontdekken met een vintage auto! Wind in de haren en gaan. Maar hold on, er staan nog meer avonturen voor je klaar.

Ook klaar voor een avontuur? Vraag nu jouw eigen gratis reisglossy aan en ontdek wat je kunt beleven in Canada en Amerika.

Van zelf regelen, naar goed voor je geregeld!

We moeten bekennen dat we regeltantes zijn en meestal zelf een reisroute uitstippelen. Er niks mis met het zelf samenstellen van je reis en excursies, maar het is heerlijk om het uit handen te geven. Niks is fijner dan op reis gaan, wetende dat alles goed geregeld is.

Daarnaast snappen we ook dat het meer kost om jouw reis door een reisbureau uit te laten zoeken, dan wanneer je dit zelf zou doen. Maar je kunt zelf een budget instellen en zo kun je je gaan richten op het avontuur in plaats van stressen hoe je bij je bestemming komt en wat je (nog) moet regelen.

Plus, bij Jan Doets denken graag ze graag met jou mee en luisteren ze naar jouw wensen! Heerlijk toch, als jouw zorgen uit handen worden genomen?

Canada Reisglossy van Jan Doets

Ga op ontdekkingsreis

Dus ben je op zoek naar een indrukwekkende reis door Canada of Amerika? Denk aan een autorondreis, interessante stedentrip of camperreis. Dan wil je zeker de reisglossy aanvragen. Gratis inspiratie en wegdromen naar mooie oorden, wie wil dat niet?

Als lezer van TravelGloss heb je trouwens ook geluk. We mogen je een fijne korting geven als je jouw reis bij Jan Doets boekt. Gebruik hiervoor de code: VLOG17EVELYNE. Dan krijg je €50,- korting op jouw boeking en €30,-per persoon excursie tegoed. Woohoo! Dat wil je!

Na het lezen van de reisgloss zijn we eruit. Onze bucketlist is een stuk langer geworden en we willen per direct een naar retourtje Canada en Amerika boeken. Ga je met ons mee?

Vertel.. Zou je ook naar Canada of Amerika willen?

Evelyne de JongDeze blogpost werd met passie geschreven door Evelyne in samenwerking met Jan Doets en Onfluence. Dit verandert overigens niks aan mijn mening. Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik 100 procent achter sta.

Als oprichtster van TravelGloss hoop ik jou te inspireren om meer te reizen. Ik geef je tips over hoe je betaalbaar en fit de wereld kunt gaan ontdekken. Wander the world, because if not now. When?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.